E-Bike Uitverkoop Korting tot 40% op Elektrische Fietsen! (2024)

Wilt u een e-bike kopen voor een lage prijs? Bij Premiumbikes is het tijd voor de ebike uitverkoop. Doordat we, als gerenommeerde fietsenwinkel, altijd een laagste prijs garantie bieden vindt u uw ideale e-bike nergens goedkoper. Heeft u graag keuze en kwaliteit bij uw selectie van elektrische fietsen? Tijdens de uitverkoop van elektrische fietsen bieden we u ook een paar echte topmerken aan. U vindt goedkope elektrische fietsen van Sparta en Batavus, exclusief bij onze uitzonderlijke e-bike opruiming. Vanzelfsprekend is vandaag besteld gewoon morgen al in huis, 100 % rijklaar en zonder bezorgkosten. Wilt u meer weten over onze e-bike uitverkoop? U bent uitgenodigd voor een toer in de leukste fietsenwinkel van Nederland. Gaat u met ons mee voor een tochtje langs de mooiste en modernste e-bikes in onze uitverkoop afdeling?

Op zoek naar een betaalbare ebike?

Zoekt u bij onze uitverkoop een originele en comfortabele e-bike voor dames of juist een echte sportieve doortrapper voor heren? Bij de riante elektrische fietsen uitverkoop scoort u gegarandeerd. Ons grote aanbod van e-bikes omvat elektrische damesfietsen en elektrische herenfietsen in alle prijsklassen. Gaat u voor een e-bike waarbij de ondersteuning heel natuurlijk aanvoelt? Dan zou u best wel eens kunnen kiezen voor een uiterst voordelige Sparta C- Grid. Dit model smart en moderne e-bike verkopen we in onze fietsenwinkel met kortingen van honderden euro’s. In verschillende kleuren, voor zowel dames als heren, rijdt u er, tijdens de e-bike uitverkoop, zo op weg.

De beste ebike prijs en kwaliteitsverhouding.

Is kwaliteit voor u belangrijk en zoekt u een goedkope maar tegelijkertijd goede fiets? Dan zijn we het helemaal met elkaar eens. Daarom krijgt u op al onze elektrische fietsen standaard 2 jaar garantie, ook tijdens de e-bike uitverkoop. Op echte A-kwaliteit e-bikes van merken zoals Sparta en Batavus bedraagt de garantieperiode zelfs nog veel langer. Goedkope elektrische fietsen van hoge kwaliteit vindt u dan ook steevast in de online bikeshop van Premiumbikes. Als een van de grootste online fietsenwinkels in Nederland hebben wij de service en reparatie volledig in eigen beheer. Gaat er binnen de garantieperiode toch iets stuk aan uw mooie e-bike? Dan wordt uw fiets gratis opgehaald en na de reparatie weer keurig bij u thuis teruggebracht. U kunt ook tijdens de e-bike uitverkoop rekenen op een volledige en uitgebreide garantie op alle bij ons gekochte elektrische fietsen.

Met meer dan 4000 verschillende fietsen in de aanbieding, waaronder tientallen elektrische fietsen, wordt onze e-bike uitverkoop bijzonder druk bezocht. Bent u graag mobiel en kiest u voor een milieuvriendelijk vervoermiddel zoals een elektrische fiets? Duizenden mensen gingen u voor en kochten hun e-bike bij de uitverkoop van Premiumbikes. Als experts op fietsgebied hebben we voor u de nieuwste modellen al klaar staan. Vraagt u zich af welke e-bike voor u het meest geschikt is en dus de beste koop? Ook voor goed advies kunt u bij de fietsenmakers van Premiumbikes altijd terecht. Wilt u meer weten over de techniek van Shimano Nexus versnellingen bij Batavus en het belang van goede rollerbrakes? Of hoort u graag meer over het Sparta V-ION display met meer dan 15 functies en een passende framemaat voor optimaal rijcomfort? Onze fietsenmakers helpen u graag. De e-bike uitverkoop van Premiumbikes combineert een lage prijs steevast met een perfecte service.

Welke soorten e-bikes bestaan er?

Tijdens onze omvangrijke e-bike uitverkoop vindt u topmerken elektrische fietsen voor echte uitverkoop prijzen. Daarbij bieden we u toch de ruime keuze met volledige service en garantie, die u in de leukste fietsenwinkel online mag verwachten. Nu begrijpen we heel goed dat u, juist door de grote keuze in goede en voordelige elektrische fietsen, goed geïnformeerd wilt worden. Daarom willen onze fietsenmakers u graag de diverse mogelijkheden uitleggen. Wilt u de voordelen en nadelen weten van de locatie van de motor bij een elektrische fiets? De verschillen tussen de voorwielmotor, de middenmotor en de achterwielmotor komen hier aan bod. Goede en betrouwbare informatie, daar kunt u tijdens de e-bike opruiming in fietsenwinkel van Premiumbikes op rekenen.

e-bike met voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor in de uitverkoop

Elektrische fietsen met voorwielaandrijving zijn meestal de goedkoopste en onder andere daardoor, bijzonder populair in de e-bike uitverkoop. Hier zetten we alle feiten over de elektrische fiets met voorwielmotor voor u op een rijtje.

Voordelen en nadelen e-bike met voorwielmotor:

Voordelen:

  • Goedkoop in aanschaf
  • Makkelijk wegfietsen uit stilstand met ondersteuning
  • Verschillende versnelling soorten mogelijk (naaf en derailleurversnelling of cardanas-aandrijving)
  • Weinig onderhoud nodig
  • Vrije uitloop mogelijk
  • Gesloten kettingkast mogelijk
  • Modern uiterlijk door bijna volledig onzichtbare motor
  • Verschillende designs mogelijk
  • Lage instap mogelijk
  • Zeer geschikt voor stad en lange afstand

Nadelen:

  • Voorwiel is ietwat zwaar door de aanwezige motor
  • De fiets heeft een zwaarder stuurgedrag
  • Doorslippen is mogelijk bij ijzel, zandpaden of gladde wegen

Zoals u ziet heeft de e-bike met voorwielmotor diverse voors en tegens. Welke van deze plus- en minpunten voor u persoonlijk een rol spelen kunt u zelf gemakkelijk bepalen. Twijfelt u en wilt u graag een proefrit? Bij al onze fietsenwinkels in Rotterdam mag u dagelijks langskomen voor een e-bike testrit. Zullen we nu eerst even doorgaan met de achterwielmotor e-bike in onze uitverkoop?

Voordelen en nadelen e-bike met achterwielmotor:

Voordelen:

  • Zeer natuurlijke rijervaring(bijna als een gewone fiets)
  • Laag gewicht en makkelijk te besturen
  • Geruisloze motor
  • Veel versnellingen mogelijk
  • Lage instap mogelijk
  • Zeer geschikt voor heuvelachtig terrein en lange afstand

Nadelen:

  • Verwisselen van een band alleen bij de fietsenmaker
  • Achterkant van de fiets is relatief zwaar
  • Gesloten kettingkast niet mogelijk

Vanzelfsprekend heeft ook de e-bike met achterwielmotor verschillende voordelen en nadelen. Voor een persoonlijk advies mag u altijd contact met ons opnemen. Tijdens onze e-bike uitverkoop zetten we graag de puntjes voor u op de i. Gaan we samen ons populairste model, de elektrische fiets met middenmotor bekijken?

Voordelen en nadelen e-bike met middenmotor:

Voordelen:

  • Zeer natuurlijke rijervaring (precies als een gewone fiets)
  • De motor draait de trappers en niet het wiel
  • Makkelijk wegfietsen uit stilstand met ondersteuning
  • Stabiel tijdens het fietsen
  • Krachtsensor past zich aan aan uw tempo
  • Automatische motorstop bij het afremmen
  • Voorband zowel achterband gemakkelijk te verwisselen

Nadelen:

  • Vrij hoge instaphoogte
  • Duurder dan andere modellen

Nu we alle motortypes van onze elektrische fietsen met u hebben besproken kunt u zich waarschijnlijk een beter oordeel vellen. Hierdoor kunt u gemakkelijker kiezen bij onze grote elektrische fietsen opruiming. Weet u al welke e-bike uit onze uitverkoop voor u het meeste geschikt is? De fietsenmakers van Premiumbikes wensen u alvast veel fietsplezier met uw nieuwe elektrische fiets.

E-Bike Uitverkoop Korting tot 40% op Elektrische Fietsen! (2024)

FAQs

Hoeveel korting krijg je op een elektrische fiets? ›

De kortingen op elektrische fietsen verschillen per merk. Merken als Batavus, Sparta en Koga bieden hun e-bikes aan met extra korting tussen de €200 en €400. Dit komt vaak neer op een korting van 10% of meer. Bij 12GO Biking is die korting is sommige gevallen zelfs nog hoger, waardoor jij optimaal profiteert.

Wat is de beste elektrische fiets 2024? ›

Winnaar van de ANWB e-bike test 2024

De Cube Kathmandu Hybrid One 750 komt als winnaar uit de test van de ANWB. Deze elektrische fiets is zelfs zwaar beladen nog erg veilig door een goede stabiliteit van de fiets.

Wat is de beste tijd om een elektrische fiets te kopen? ›

In de herfstperiode naar de winter toe worden en minder fietsen verkocht. Mensen vinden het natuurlijk minder aantrekkelijk om te gaan fietsen als het regent of koud is. Fietsenwinkels spelen daar natuurlijk op in door de prijzen aantrekkelijker te maken.

Hoeveel is een elektrische fiets waard na 3 jaar? ›

De waarde van jouw elektrische fiets berekenen

Je kunt ervan uit gaan dat een e-bike van 1 jaar oud al snel 35% minder waard is. Voor elk opvolgend jaar kun je circa 15% van de nieuwwaarde afhalen. Als je bijvoorbeeld € 2.500 hebt uitgegeven, is de waarde van een elektrische fiets na 3 jaar ongeveer € 1.200.

Wat is de beste tijd om een nieuwe fiets te kopen? ›

Wanneer is het beter om een nieuwe fiets te kopen? Als de fiets niet jouw maat is, aanzienlijke schade heeft of niet aan jouw behoeften voldoet, is het tijd om een nieuwe fiets te kopen. Als je fiets niet de juiste maat heeft, kun je de onderdelen houden en proberen alleen het frame te verkopen.

Wat is op dit moment de beste elektrische fiets? ›

Nieuwe Stella Morena uitgeroepen tot E-bike van het Jaar. Niet alleen heeft de RAI-vakjury de Stella Morena onlangs uitgeroepen tot beste e-bike van 2021, maar ook het grote publiek heeft onze prachtige e-bike omarmd met als bekroning de titel Best Getest!

Wat is beter Gazelle of Stella? ›

Gazelle is opnieuw de marktleider in de Nederlandse e-bikemarkt. Wel blijft Stella het bekendste merk onder de elektrische fietsen, blijkt uit de E-bike Monitor van Multiscope. Gazelle vergrootte zijn marktaandeel van 16 procent in 2020 tot 19 procent in 2022.

Wat is een goed merk Ebike? ›

De beste merken voor elektrische fietsen naar je werk zijn Riese & Müller en Kalkhoff. Riese & Müller e-bikes staan bekend om hun betrouwbaarheid en luxe uitrusting. Deze fietsen zijn voorzien van bijvoorbeeld automatische versnellingen en riemaandrijving om je ritten zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat is de meest verkochte elektrische fiets? ›

In april 2022 was onze Siena E7F Plus de best verkochte fiets van Nederland. Ook in verschillende fietstesten van onder andere de Consumentenbond en ANWB wordt de Siena hoog gewaardeerd. Dat is niet zonder reden: de Siena is een echte all-rounder voor iedereen die dagelijks gebruik maakt van een e-bike.

Wat kost gemiddeld een goede elektrische fiets? ›

De gemiddelde prijs van een elektrische fiets ligt rond de €2350,-. Wanneer je op zoek bent naar een elektrische fiets die net wat langere afstanden kan afleggen dan de gemiddelde elektrische fiets zit je gebakken met een budget €2500,-.

Is een Ebike het geld waard? ›

Voorheen rekende men met nog eens 20 procent per jaar, maar nu liggen de verkoopprijzen van tweedehands elektrische fietsen duidelijk hoger. In de regel is een e-bike die bij aanschaf € 2.500 kostte, na drie jaar nog € 1.000 tot € 1.200 waard (bij benadering).

Hoe lang gaat een gemiddelde elektrische fiets mee? ›

Jouw elektrische fiets heeft een globale levensduur van circa 8 tot 12 jaar. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel. Zo kan een e-bike ook korter of juist langer meegaan bij goed onderhoud. Ook hangt het af van het gebruik van je elektrische fiets.

Kun je afdingen op een elektrische fiets? ›

Onderhandelen kan altijd. Je kunt bijvoorbeeld vragen of er nog iets 'aan de prijs gedaan kan worden' (bijvoorbeeld als het een model uit een vorige collectie betreft) en/of er mogelijk een kosteloze upgrade voor de accu in zit, of op zijn minst een extra accessoire.

Wat is de restwaarde van een elektrische fiets na 5 jaar? ›

De Belastingdienst gaat daarbij uit van een afschrijving in 5 jaar. Na verloop van 5 jaar is de restwaarde dus nihil.

Is het verstandig om een tweedehands elektrische fiets te kopen? ›

Met een gebruikte elektrische fiets kun je vele honderden euro's besparen. Maar let goed op de kwaliteit van de accu en pas op met e-bikes die ouder zijn dan 7 of 8 jaar.

Wat is de marge op een fiets? ›

normaal gesproken zit er op fietsen een marge van 30 tot 40 procent.

Hoeveel korting krijg je bij Stella? ›

Ontvang tijdens de Stella 10-daagse tot 800 euro korting op jouw nieuwe e-bike. E-bike liefhebbers opgelet: De Stella 10-daagse is terug. Dit is jouw kans om een e-bike te bemachtigen met tot maar liefst 800 euro korting.

Kun je afdingen op een nieuwe fiets? ›

7. Prijsonderhandeling. Onderhandelen kan altijd. Je kunt bijvoorbeeld vragen of er nog iets 'aan de prijs gedaan kan worden' (bijvoorbeeld als het een model uit een vorige collectie betreft) en/of er mogelijk een kosteloze upgrade voor de accu in zit, of op zijn minst een extra accessoire.

Kan ik een elektrische fiets vergoed krijgen? ›

Een elektrische fiets, wordt niet vergoed omdat dat een algemeen gebruikelijk hulpmiddel is dat je zelf kunt aanschaffen. Net zoals een rollator of een (lees)bril. Een fiets om naar werk of school te fietsen, vraag je aan bij Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV).

Top Articles
Intel’s 'Raptor Lake' Desktop CPU Bug: What to Know, What to Do Now
Kx News Minot
Joe Taylor, K1JT – “WSJT-X FT8 and Beyond”
It's Official: Sabrina Carpenter's Bangs Are Taking Over TikTok
Star Sessions Imx
Skamania Lodge Groupon
Nehemiah 4:1–23
1970 Chevrolet Chevelle SS - Skyway Classics
A Complete Guide To Major Scales
Top 10: Die besten italienischen Restaurants in Wien - Falstaff
Costco The Dalles Or
Doublelist Paducah Ky
Kent And Pelczar Obituaries
CHESAPEAKE WV :: Topix, Craigslist Replacement
Moe Gangat Age
Aita Autism
Koop hier ‘verloren pakketten’, een nieuwe Italiaanse zaak en dit wil je ook even weten - indebuurt Utrecht
The Banshees Of Inisherin Showtimes Near Regal Thornton Place
Canvas Nthurston
Hocus Pocus Showtimes Near Amstar Cinema 16 - Macon
Pay Boot Barn Credit Card
Gia_Divine
Swgoh Blind Characters
bode - Bode frequency response of dynamic system
1989 Chevy Caprice For Sale Craigslist
Great Clips Grandview Station Marion Reviews
University Of Michigan Paging System
Urban Dictionary Fov
55Th And Kedzie Elite Staffing
Firefly Festival Logan Iowa
Remnants of Filth: Yuwu (Novel) Vol. 4
Nurofen 400mg Tabletten (24 stuks) | De Online Drogist
ATM, 3813 N Woodlawn Blvd, Wichita, KS 67220, US - MapQuest
Bursar.okstate.edu
Bernie Platt, former Cherry Hill mayor and funeral home magnate, has died at 90
The Mad Merchant Wow
How Much Is Mink V3
Los Garroberros Menu
Cal Poly 2027 College Confidential
Hometown Pizza Sheridan Menu
Sabrina Scharf Net Worth
Mytime Maple Grove Hospital
Restored Republic June 6 2023
Walmart Car Service Near Me
Santa Clara County prepares for possible ‘tripledemic,’ with mask mandates for health care settings next month
21 Alive Weather Team
Babykeilani
Wpne Tv Schedule
Best Restaurant In Glendale Az
Food and Water Safety During Power Outages and Floods
Morbid Ash And Annie Drew
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 6119

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.